De vernieuwde website van Regio Zeeland staat on-line!

website-regio-zeeland-091209

Hoeraaaaaaa!!!

De nieuwe website www.scoutingzeeland.nl is on-line. Het heeft even mogen duren, maar we vinden dat de nieuwe site er dan ook mag zijn! Met zeer veel dank aan de bouwers van de website! Het bestuur en de verschillende regioteams gaan nu ook snel aan de slag om de agenda verder te vullen met allerlei regionale activiteiten en trainingen.

Op de site is er ruimte voor het laatste nieuws uit onze regio. Dat zou ook jouw nieuws kunnen zijn! Dus, heb je wat te melden wat van belang zou kunnen zijn voor veel leden binnen de Regio Scouting Zeeland, klik dan op de bovenbalk op “nieuws” en daarna op “tip geven”. In het invulscherm kun je een bericht zetten. Wanneer je dan op de knop verzenden klikt, komt het bericht bij de redactie van “De Muurkrant”. De redactie kan er dan voor zorgen dat ook jouw bericht wordt geplaatst op de site.

Aan de secretarissen en/of gegevensbeheerders wordt verzocht de gegevens in de adressenlijst te controleren. Indien daar onjuiste gegevens in voorkomen, wordt je verzocht de gegevens aan te passen in Akela, welke als basis wordt gebruikt bij de adressenlijst. Om te zorgen dat jullie juiste gegevens ook zo snel mogelijk in de adressenlijst worden opgenomen, vul dan ook even berichtje in op de site, nadat Akela is aangepast.

We wensen je veel lees en surfplezier. Enneh, we horen graag jullie reacties over de nieuwe site via de site!

Met scoutsgroet,
het bestuur van de Regio Scouting Zeeland

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bad Behavior has blocked 227 access attempts in the last 7 days.