Programma Regiospeldag ‘No Limits’

OCHTEND

Kookwedstrijden

Kookwedstijden in patrouilles / bakken, van maximaal 6 deelnemers. Thema: een kleurrijk geheel. Kortom: het moet een maaltijd vol kleur worden van 2 gangen. Een hoofdgerecht is verplicht, je mag verder kiezen voor een voorgerecht of nagerecht.  Alles moet ter plaatse worden bereid, dus geen kant-en-klaar maaltijden of voorbereide onderdelen. Koken op houtvuur. Neem eigen tonnen en roosters mee, en stenen om de tonnen op te zetten. Neem ook een brandblusser mee of een emmer voor water. Hout is voldoende aanwezig.
Aanmaakmateriaal moet de groep zelf voor zorgen, waarbij vloeibare of gel-achtige brandstoffen niet zijn toegestaan. Alle benodigdheden en ingrediënten worden door de groep zelf verzorgd.
Het is niet de bedoeling dat er een complete keuken wordt gebouwd i.v.m de beschikbare tijd.
Er is een professionele jury aanwezig (Edith Raaymakers: schrijft culinaire recensies in de PZC) die let op veiligheid, creativiteit, kwaliteit, samenwerking presentatie etc. etc. Elk genoemd onderdeel levert punten op. Tijdens de middagopening is de prijsuitreiking.

Pionieren voor alle leiding

Onder begeleiding van het klimteam van de regio wordt een bouwwerk gemaakt van palen en touwen. Kortom, gepionierd. Er zijn voldoende ervaren mensen aanwezig die je kunnen helpen om je vaardigheden wat op te poetsen, dus ook erg leerzaam voor leiding die nog niet zo bedreven is in pionieren. (Stevige schoenen aan)

Middag

12 Ticketactiviteiten

 1. Djembee spelen: leer djembee spelen van een professional! Ritme van het begin tot het eind. Speel in een half uur de sterren van de hemel!
 2. Boogschieten: de liggende wip. Leer boogschieten op de liggende wip (Een doel met allemaal vogeltjes erop op 15 meter afstand) van een echte boogschietinstructeur, met professionele bogen en pijlen!
 3. Hiphop/dance: Een dansschool komt ons de fijne kneepjes leren van deze vormen van dans. Op moderne muziek ga je helemaal uit je dak!
 4. Krat stapelen: Laat zien dat jij de sportiefste bent en over een zeer goed evenwichtsgevoel beschikt! (niet geschikt voor rolstoel gebonden leden)
 5. 3 kamp: Ben jij de handigste en kun je in een team werken??? ook geschikt voor rolstoel gebonden leden!
 6. Hapjesworkshop: Altijd al tapas willen maken? Creatief zijn met ingrediënten? Doe dan mee met de hapjesworkshop, onder begeleiding van een keukenkunstenaar!
 7. Grimeren:Leer de fijne kneepjes en tover een gezicht in no time om tot een kat, clown, leeuw of laat je fantasie spreken. Ook gaan we tattoos zetten, voor iedereen leuk!
 8. T-shirts bedrukken: Neem je eigen witte effen T-shirt mee en maak er iets moois van. Laat zien dat jij creatief bent op het hoogste niveau!
 9. Voor de echte helden: een klim en klauteractiviteit samen met het klimteam van de regio. Ben je niet zo’n held maar wil je het toch proberen? Er zijn verschillende niveaus, dus voor iedereen geschikt! Stevige schoenen aan doen. (Niet geschikt voor rolstoel gebonden leden)
 10. Hindernisbaan: Voor de echte snelle duikelaars! Leg zo snel mogelijk een parcours af.
  Ook geschikt voor rolstoelgebonden leden!
 11. Rolstoelrace: Nergens mag het zomaar, maar op “No Limits” kun je het doen! Geheel passend in het thema van deze dag! Onder begeleiding van een rolstoeler!
 12. Kunstwerk maken: Help mee om een groot kunstwerk te maken samen met een professionele vormgever!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bad Behavior has blocked 93 access attempts in the last 7 days.