Poster SuReAc 2007 HikeNog even en dan is het Herfstvakantie. Zoals elk jaar wordt er iets voor jullie georganiseerd en dit jaar is het een Hike met als thema ‘100 jaar Scouting’. De hike wordt gelopen in het westen van Zeeuws-Vlaanderen. Je kan je inschrijven voor één van de drie niveaus: Easy, Normal & Xtreme. Meer informatie vindt je vanaf vrijdagochtend op deze link: https://www.sureac.nl/sureac/hike-2007. Dan kan jouw leiding je ook gaan inschrijven via ons inschrijfsysteem.

Dus ga alvast maar je rugzak zoeken en je wandelschoenen!

Reactie: 3
Categorie: sureac
Door:

3 Reacties op “SuReAc 2007”

  1. was vet =D

  2. ik ook xD

  3. cool ik heb er zin in!!!!!!!!

Plaats een reactie

Je kunt alle reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Je mag een reactie plaatsen op dit bericht, of een quote plaatsen op je eigen website.

Agenda

    Geen activiteiten

Twitter @sureac

Like us on Facebook