Sire bestaat 40 jaar en geeft iedereen de gelegenheid om op hun site een algemeen onderwerp in te dienen voor een campagne in 2008. Uit de 5 onderwerpen die op 20 september het hoogste staan, wordt één onderwerp gekozen voor de campagne.

Ik ben een van de ruim 2.000 inzenders geweest met de titel: Stadskinderen en buiten spelen. Als we winnen is dat uiteraard heel goed voor Scouting! We staan nu op de 6de plaats. Mijn vraag (oproep) aan jullie: stem op dit onderwerp en geef het door aan iedereen in de regio en in je verdere netwerk! Ga naar: www.umaghetzeggen.nl. (Noot v/d webmaster.: klik op de zwarte afbeelding hierboven) Het rode blok aanklikken, links onderaan het onderwerp (de titel) invullen en de rest volgt vanzelf.

Met dank!

Vriendelijke groet,

Willemien Meershoek
Directeur Scouting Nederland

Reactie: 0
Door:

Comments are closed.

Je kunt alle reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reageren is momenteel niet mogelijk, maar je kan een quote plaatsen op je eigen website.

Agenda

    Geen activiteiten

Twitter @sureac

Like us on Facebook