SIRE: Stadskinderen en buiten spelen


Sire bestaat 40 jaar en geeft iedereen de gelegenheid om op hun site een algemeen onderwerp in te dienen voor een campagne in 2008. Uit de 5 onderwerpen die op 20 september het hoogste staan, wordt één onderwerp gekozen voor de campagne.

Ik ben een van de ruim 2.000 inzenders geweest met de titel: Stadskinderen en buiten spelen. Als we winnen is dat uiteraard heel goed voor Scouting! We staan nu op de 6de plaats. Mijn vraag (oproep) aan jullie: stem op dit onderwerp en geef het door aan iedereen in de regio en in je verdere netwerk! Ga naar: www.umaghetzeggen.nl. (Noot v/d webmaster.: klik op de zwarte afbeelding hierboven) Het rode blok aanklikken, links onderaan het onderwerp (de titel) invullen en de rest volgt vanzelf.

Met dank!

Vriendelijke groet,

Willemien Meershoek
Directeur Scouting Nederland

Bad Behavior has blocked 227 access attempts in the last 7 days.