75 jaar Scouting t JagertjeZaterdag 7 april 2007 (tussen 13.30-17.15 uur)
Buitencentrum ’t Jagertje, Zoutestraat 65, Hulst

Scouting ’t Jagertje viert in 2007 en 2008 haar 75-jarig bestaan met een aantal activiteiten. De eerste activiteit in dit kader is de organisatie van het WK-primitief Koken. In de ochtend voor Bevers, Welpen, Esta’s, Kabouters en Jitsers (scouts met een beperking). Na de middag voor Scouts, Explorers en Jongerentak.

Onder het oog van een deskundige jury worden de Scouts, Explorers en Jongerentak uitgedaagd om op een primitief vuur een heerlijke buitenlandse maaltijd klaar te maken. Vooraf is er hiervoor een keuze gemaakt tussen een Chinees of Italiaans menu voor de Scouts en voor de Explorers en de Jongerentak tussen Bourgondisch of Spaans.

De jury zal naast de kookkunsten, ook onder meer de samenwerking, de hygiëne, de veiligheid, de presentatie en de aankleding beoordelen.

Wil je samen met ons de start van het jubileumjaar vieren en tevens een gezellige en culinaire feestelijke middag beleven, schrijf je dan in vóór 31 maart 2007 via onderstaand email-adres;

INSCHRIJVEN@JAGERTJEHULST.NL

Voor meer algemene informatie kun je terecht op onze web-site;

www.jagertjehulst.nl

Groeten,
Het comité WK Primitief Koken.

Reactie: 2
Categorie: zeeland
Door:

2 Reacties op “Uitnodiging Wereldkampioenschap Primitief Koken”

  1. Het was heel leuk, jammer dat er geen andere scoutings waren dan Hulst en het super gezellig Sluiskil (dat overigens 2e werd).

  2. Het is op zaterdag 7 april!

Plaats een reactie

Je kunt alle reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Je mag een reactie plaatsen op dit bericht, of een quote plaatsen op je eigen website.

Agenda

    Geen activiteiten

Twitter @sureac

Like us on Facebook