Winnaars ZePaKa 2006 komen uit AxelHet ZepaKa 2006, wat op 28 t/m 30 april in de Zuidelijke Braakmanbossen werd gehouden, is gewonnen door de meiden- patrouille: ‘De Nul Nul Zevens’ van Scouting De 4-Ambachten uit Axel. Zij gaan met Pinksteren (3 t/m 5 juni 2006) naar de Landelijke Scouting Wedstrijden in Baarn.

Sinds 1992 mogen wij ook een tweede patrouille naar het LSW afvaardigen (zie ook het winnaarsoverzicht ).
Dit jaar werd de tweede plaats gewonnen door een patrouille van Scouting De 4-Ambachten; genaamd ‘Oh my God’. Dat betekent dat hun leiding het druk krijgt met voorbereidingen treffen voor het LSW. de Landelijke Scouting Wedstrijden.

Winnaars ZePaKa 2006 komen uit Axel

De Organisatoren wensen jullie succes ermee!

Reactie: 0
Categorie: activiteit, scouts, zepaka
Door:

Plaats een reactie

Je kunt alle reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Je mag een reactie plaatsen op dit bericht, of een quote plaatsen op je eigen website.

Agenda

    Geen activiteiten

Twitter @sureac

Like us on Facebook